Герила и во Битола: „Поголема провизија за повеќе станови – фала од Талески”

by fokus 20:56
20:56

Битолски активисти со герила-акција празнично го поздравија градоналачникот Владимир Талески.

„Поголема провизија за повеќе станови! Ви благодарам битолчани – Владимир Талески” – е испишано на платното кое вчера се најде на зелениот мост во Битола.

- Advertisements -

Слични герили деновиве имаше и во Прилеп, Струмица, Велес, Тетово и Куманово. Како што велат активистите,  целта да се прикаже ставот на граѓаните за вистинските мотиви кои стојат зад т.н „патриотска“ борба за Македонија на ВМРО-ДПМНЕ.

Поврзани новости