Герила акција: ВМРО-ДПМНЕ е таму каде што е Љубчо

by fokus

Платно со порака „ВМРО ДПМНЕ е таму каj што е Љубчо“ е поставено веднаш спроти штабот на опозициската ВМРО ДПМНЕ, и најверојатно се работи за герила акција – порака упатена до новото раководство на опозициската партија, бидејќи е поставено по изборот на новиот лидер.

Пораката е поставена на тарабите на хотелот Плаза, спроти главниот влез на партискиот штаб.

Поврзани новости