Гарет: Договорот од Пржино не е мртов и закопан

by Фокус

По вчерашото свикување на Собранието , Британскиот амбасадор во земјава, Чарлс Гарет,  на Твитер напиша дека договорот од Пржино не е мртов.

„Не, Пржино не е мртов и закопан. Се уште е правилна рамка за одржливо решение“, напиша Гарет.