(ГАЛЕРИЈА) Први мај: Оградата остана да ги дели работниците од Владата

by fokus 14:27
14:27

Повеќе протести на различни синдикати денеска почнаа од ралични места, а завршија пред Владата. Сите си ги кажаа своите барања, но никој не успеа барем симболично да ја помине оградата изградена од претходната влада.

ФОТО: Томислав Георгиев

Поврзани новости