ГАЛЕРИЈА: Потресни фотографии од Куманово

by lali 17:00
17:00

Откако вчера заврши полициската акција во Дива населба во Куманово, локалните жители повторно можеше да се вратат во своите домов. Но, наместо своите куќи, таму наидоа на рушевини. Фотографот на Фокус, Томислав Георгиев, ви ја пренесува сликата од кумановско.

Поврзани новости