ФОТО: Слобода за Љубе!

by Фокус

Насобраните граѓани го емитуваат снимениот разговор меѓу Мијалков и уредникот на Сител Латас, па потоа меѓу Мијалков и сопственикот на Канал 5 Стојменов, во кој се опишува како и зошто треба да биде апсен Бошкоски.

10997324_10206290045635207_5000804125752847052_n

Слобода за Љубе, убијци, извикуваат насобраните повеќе стотици граѓани.

11016094_10206290018674533_2376295273845439332_n

10998319_10206289829509804_6627784383774399278_n

Поврзани новости