Плач и револт за начинот на кој беше уапсен Бошкоски се шири од Илинденска!

by Фокус 17:03
17:03

Приврзаниците на Љубе Бошкоски плачат слушајќи ги снимките што се објавуваат за, како што велат политички Монтираниот процес за Бошкоски.

Насобраните граѓни велат дека не можат да се помират со тоа што се случува во државата.

11006405_10206289964313174_2536268413222833477_n

- Advertising -

Поврзани новости