ФОТО: Почнува протестот за Тамара

by Фокус

Се повеќе луѓе се собираат пред подрачната единица на Фондот за здравство, во нзак на протест што надлежните дозволија да згасне животот на малата Тамара. „Оставка“, „убијци“, извикуваат насобраните. Граѓаните бараат одговорност од Министерот за здравство Никола Тодоров.

10984579_10206309871290836_7290538376486446350_o

10999944_10206309865450690_4001707688629676840_o

10855043_10206309863690646_7736228503861164734_o

10626439_10206309858690521_3096966667834347350_o

10922331_10206309877410989_3175837456533062759_o

Поврзани новости