Фото: Од Министерство за култура се изнесуваат вреќи со материјали, од таму тврдат дека се сели Управата за културно наследство

by Fokus 12:13
12:13

Во моментот од Министерството за култура се изнесуваат вреќи, за кои се уште не е познато што има внатре во нив и за каков материјал се работи.

Според фотографиите со кои располага „Фокус“ може да се забележи како вработени од министерството полнат автомобили со црни вреќи.

- Advertisements -

„Фокус“го контактираше Министерството за култура, од каде тврдат дека тоа не се никакви материјали, туку дека Управата за културно наследство се сели во нови простории.

И.М.

Поврзани новости