Хунѕка – новото оружје на ДПМНЕ

by fokus 12:26
12:26

По крвавите настани во Собранието на социјалните мрежи се појави инспиративна фотомонтажа – „новото оружје на ДПМНЕ Хунѕка со кое планира да воспостави превласт на теренот“.

Поврзани новости