(ФОТО) Испишано пред Собрание: Не можете да ја избришете Шарената револуција

by Фокус 18:42
18:42

На вечерашниот протест на улицата пред Собранието, демонстрантите напишаа огромен графит кој порачува: „Не можете да ја избришете Шарената револуција“.

soo