(ФОТО) Со катапулт обоено Собранието

by Фокус

Исто како и на завчерашниот протест, и денеска демонстрантите со импровизиран човечки катапулт го боеја Собранието. Поради големата далечина од оградата до зградата, шарените револуционери не можеа да дофрлат со рака, па со помош на катапултот дел од балоните со боја завршија на фасадата на Собранието и ја обоија.

ka kaaaa kaaaaa