ФОТО: Голем број граѓани се собраа да го „гушнат“ ГТЦ

by Фокус 19:54
19:54

 

Вечерва пред ГТЦ се собра голем број на граѓани, пред референдумот за зачувување на неговиот изглед што ќе се одржи в недела. Уметници, артисти, архитекти, но и обични граѓани кои ги врзуваат многу спомени за ГТЦ, вечерва симболично ќе го прегрнат ГТЦ.gtcgtc2

Поврзани новости