(ФОТО) Десет прашања до секој полицаец

by Фокус 18:16
18:16

Демонстрантите во моментов пристигнуваат пред Собранието на Република Македонија. На полицајците кои се распоредени пред зградата на Собаранието граѓаните им делат листови на кои се испишани десет прашања до нив. Листовите ги оставаат пред секој полицаец.

dese deset

Поврзани новости