Фото: Александар Македонски со индекс во рака

by Фокус

Студентите на својата фејсбук страна повторно ја покажаа својата креативност и објавија галерија од спомениците на „Скопје 2014“, каде во рацете држат индекси. Под фотографиите напишаа „Дури и спомениците од Скопје 2014 се на страната на вистината“!

10426148_1594235377473412_7212581184130857584_n

10689984_1594235474140069_4193835449781394683_n

10949733_1594235380806745_5823784209541507110_n

10952082_1594235457473404_6279975811692076876_n

10978530_1594235440806739_6291263993304991744_n

Поврзани новости