Последниот месец…

by Фокус 13:21
13:21

Забележлива беше и тогаш кај Груевски и сега кај Заев, силната странска консултативна логистика за начините за освојување на власта.

Напад, понуда, решение, работа на терен. Историјата се чини се повторува, со овојпат сменети улоги и една важна разлика. СДСМ ги нема медиумите на своја страна.

- Advertisements -

Пишува:
Младен ЧАДИКОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во бројот 948 од неделникот “Фокус”.