Петта колона

by fokus 15:13
15:13

Дами и господа мрчатори, брчатори, фрчатори и ним слични оратори, имајте малку чувство за значењето на моментот и за важноста на нашата заедничка улога.

Можеби работите не се такви какви што сакавме да бидат, можеби личностите не се тие што ги замислувавме и можеби одредени изјави не се рамништето што го очекувавме.

- Advertisements -

Имајте предвид дека нашиот политички ривал нѐ гледа како непријатели и секое наше внатрешно искрење претставува негова петта колона во нашите редови.

Пишува
Гордана ПОПСИМОНОВА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”