Лошо е помалку лошо од полошо!

by Фокус 19:18
19:18

Тој, по бриселските случувања е политички осамен на тронот, идејната дружба со Ахмети е дефинитивно завршена, но неговата моќ за поигрување со политичките партнери и противници се уште е силна.

Пишува:
Младен Чадиковски

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во бројот 950 од неделникот “Фокус”.