Коалицемери!

by Фокус 19:05
19:05

Во услови на сѐ потешки денови за економијата и синдикалци кои пред легнување си го читаат „отчетот“, за нешто да не пропуштат, не надевајте се на социјална експлозија. Никогаш не се знае каде е дното!

Затоа лицемерие му е мајката!

- Advertisements -

За очекување е, не само Канческа-Милевска, туку утре и Груевски, сосе Ахмети и Тачи ако треба, да отидат на поклонение кај великанот на македонската песна и таа тажна слика за вкупните состојби да ја престорат во национален трепет за гордост на сите во државава.

Зашто кога Лазарова ќе ја испее „Со маки сум се родила“, многумина во земјава ќе се препознаат!

Пишува
Младен ЧАДИКОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”