Има разлика – многу полошо е!

by Фокус 18:55
18:55

За наше и за доброто на Македонија, нужни се промени. Власта е во граѓаните. Ќе ги препознаат ли ѓаволите кои се прикажуваат за ангели? Ќе им кажат ли „НЕ!“ на „Големите Македонци“ од кои Македонија е сѐ помала? Што ќе изберат?

Луѓето може да ја урнат диктатурата. Само треба да се ослободат од стравот. Ако животот им е сон, не будете ги! Ако јавето ви е живот, разбудете се! Ние не сме мали за големи успеси! Стара мудрост е. Во животот човек секогаш се кае.

- Advertisements -

Подобро е да се кае за она што го направил, отколку за она што не го направил!

Пишува
Александар ДИМИТРОВ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”