Милион и пол евра за патриотизмот на милион и пол народ!?

by Фокус 19:00
19:00

Лажно пропагираниот национализам е само завеса за одржување на корупцискиот модел на држава, во кој сите со стекнати позиции, преку матни работи, врски и корупција, ќе можат до недоглед да владеат на сметка на народот и на правдата.

Последиците од овој криминал и нереагирањето на него од страна на институциите нѐ валкаат сите од ред и даваат лоша слика за нашата земја.

- Advertisements -

Пишува
Синоличка ТРПКОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”