Читање меѓу избори

by Фокус 18:53
18:53

Ако се вратиме на споредбата со автомобили: ДПМНЕ за Иванов даде полн гас и со тоа направи претекнување и оствари двојна победа и над опозицијата, но и над ДУИ.

Здружената опозиција, од друга страна, со Пендаровски, доцни, но има уште една цела неискористена брзина. Тој базен на гласови се големиот број гласачи Македонци и други.

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”