Зарем Загорац не е таман за „загрозен сведок“!?

by Фокус 18:05
18:05

Загорац Тумбовски се нуди да се соочи со Груевски. Бара да се проверат телефонските листинзи колку пати контактирале во 2005 и во 2006 година. Бара графолошки да се утврди дали потписот на каса-прими за 80.000 евра е на Јанкулоска. Да се испита колку пари жирално (ИМА РАЗЛИКА со кеш) влегле на сега згаснатата АНАЛИТИКО М!

Е сега, ова е веќе многу поподатливо за независна истрага отколку загрозениот сведок во „Ровер“, кој слушнал нешто кое некој друг го зборувал на телефон. Е Загорац е оригинал загрозен сведок!

- Advertisements -

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”