Бурдуш тактика

by Фокус 20:01
20:01

Имам впечаток дека опсесијата на груевци со Бранко веќе добива опасни размери. Неродено дете ќе поврзат со Бранко зашто мајката дишела ист воздух со Црвенковски. Па тие, бре, и Никола Младенов го врзаа во расипан дил со Бранко! Лудо до шизофрено! Најпрвин една пратеничка лупна дека казната за клевета од 30.000 евра Никола и не му ја платил. Дека сѐ било глумажа! Ете, до каде оди нивната бурдуш тактика. Потоа тоа остана да се тркала низ социјалните мрежи преку некои од возљубеното им стадо. И овие ќе зборат за чест и углед!? Да, оти судството го претворија во свое гранапче!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”.