Борбата продолжува без „конструктивните“

by Фокус 20:55
20:55

Опозицијата нека им ја отвори вратата за излез на сите оние, кои поради личен интерес, веруваат и изразуваат надеж во борбата низ институциите поклопени од авторитарната власт.

Опозицијата нека им ја отвори вратата за влез на сите оние кои сакаат да одат по потешкиот, но и единствениот пат кој води кон посакуваната цел – ослободување на Македонија од фамилијата на власт.

- Advertisements -

Пишува
Џелал ХОЏИЌ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”