Аферите на власта мирисале, ама малку?!

by Фокус 20:06
20:06

Во изминатава година, опозицијата, но и неколкумина сведоци проговорија и сведочеа за наводни криминали во кои била вмешана власта, но засега ниту еден од нив не доби судска завршница.

Сведоците се осмелија, и покрај стравот и ризикот од кривична одговорност, но обвинителството никако да го стори истото. Признаваат дека аферите по малку мирисаат, ама реата засега била поднослива!

- Advertisements -

Пишува
Валентина СТОЈАНЧЕВСКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”