Екстремисти и поддржувачи на Трамп подготвуваат нов обид за „окупирање“ на Капитол

by Fokus 10:02
10:02

Безредијата пред Капитол хил и упадот во самиот Конгрес охрабри дел од екстремистичките организации и поддржувачи на Доналд Трамп, кои најавуваат нов обид за „окупирање“ на Капитол.

Поврзани новости