Екс директорот на Управата за спречување на пари и корупција: Политичари криминалци да ги подарат своите станови и куќи

by fokus

Поранешниот директор на Управата за спречување на пари и корупција, Ване Цветанов даде свој предлог, за како што вели, политичарите кои имаат криминално минато да ги подарат своите украдени куќи и станови.

„Миле ми текна!
Една идеја до Грујо…
Нека ги собере сите лопужи околу него, нека ги соберат сите украдени куќи и станови на едно место, (оние што им се вишок), и наместо кампањата “Купи куќа купи стан”, нека спроведат кампања “Подари куќа подари стан”, посочи Цветанов на социјалните мрежи.

Поврзани новости