Дрзок напад кон уредничката на Фокус Костова

by Фокус

Главниот уредник на Фокус  Јадранка Костова беше цел на вербален и дрзок напад на специјалците вечерва пред нејзината зграда каде што немаше воопшто протест.

Како што се слуша од видеото, припадник на специјалните единици ја бутка новинарката иако му објаснува дека се симнала да го побара нејзиниот син кој го шетал кучето и ја брка да се тргне од пред нејзината зграда.

Костова му објаснува дека тука живее, а полицаецот дрско реагира, ја бутка и и се заканува на новинарката како да владеее полициски час.

Поврзани новости