Десет причини за обновување на истрагата за смртта на Никола Младенов

by Фокус 15:17
15:17

На следниот линк можете да ја погледнете целата прес конференција на Зоран Заев, во која се обелоденија низа недоследности и скриени докази, кои би можеле да ги расветлат причините за смртта на Младенов. Заев смета дека постојат десет причини поради кои треба да се обнови истрагата и конечно да се дознае вистината за смртта.

Заев вети, дека откако ќе се смени власта, новата Влада веднаш ќе го отвори овој случај.

- Advertisements -

https://www.youtube.com/watch?v=FipUhZJ7LwM

Поврзани новости