Да му помогнеме на четиринаесетгодишниот Василие

by fokus 21:02
21:02

Василие Петридов (14г) боледува од ретка болест: прогресивна мускулна дистрофија. Потребни се 46000 евра за 3 третмани со репрограмирани матични клетки во Москва кај доктор Пјетар Гарјаев.

Направен е прв  третман на 7 март после што има  очигледни подобрувања.

Да му помогнеме сите заедно на Василие во оставрување на неговиот сон!

Телефонски броеви за донации:  Телеком 070 143 444 и ВИП.Оне 143 464

Трансакциска сметка: 270-7000244647.07

АД. Халк Банка Скопје

Поврзани новости