Брендот Peugeot продолжува да освојува награди и трофеи со најновите модели во гамата

by Fokus

Брендот Peugeot продолжува да освојува награди и трофеи со најновите модели во гамата.

–  Новиот PEUGEOT 508 ја доби наградата “Coyote Car 2019”, и

– PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT ја освои првата награда за Play Station за концепт автомобил во 2019 година.

Наградите беа доделени на Coyote Automobile Awards” на церемонијата што ја организираше Coyote на 12 декември 2018 година во Париз

 

Поврзани новости