АУДИО Сите снимки од денешната бомба на Жерновски

by Фокус

На следниот линк на Јутјуб се наоѓаат сите снимки кои денеска на прес конференција ги објави градоначалникот на општина Центар Андреј Жерновски.

Разговорите се однесуваат на изборите во општина Центар, каде се вршеле огромни притисоци врз гласачите, а подцна и врз советниците на општината.

Поврзани новости