Аудио: Јанкулоска и Протуѓер договораат како да се стопираат автобусите за протести

by Фокус

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев објави разговор меѓу министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска и Мартин Протoѓер, кои договараат како спречат автобусите во кои граѓаните доаѓаат на протести во Скопје. Во аудио-снимката таа го убедува Протуѓер да не се грижи и му вели „ќе ги средиме“.

Поврзани новости