Аудио: Разговор меѓу Иво Котевски и Гордана Јанкулоска

by Фокус 15:39
15:39

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев објави снимка по телефон помеѓу министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска и нејзиниот портпарол Иво Котевски, кои договараат како да се информира за апсењето на Љубе Бошкоски.

Поврзани новости