Аудио: Јанкулоска и Протуѓер договараат како медиумите да известуваат за Бошкоски

by Фокус 15:17
15:17

По апсењето на Љубе Бошкоски, министерката за вантрешни работи Гордана Јанкулоска и Мартин Протоѓер договараат како медиумите да известуваат.

Поврзани новости