Аудио: Разговор меѓу Сашо Мијалков и Емил Стојменов

by Фокус

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев објави аудио -снимка од разговорот на Сашо Мијалков со Емил Стојменов, газдата на Канал 5, а се однесува на апсењето на Љубе Бошкоски.

– Јас ветив дека ќе апсам од понеделник, веднаш по изборите. Не можам јас да чекам повеќе.Прати новинари пред суд, сега ќе го носат и немојте сега да се занесувате, се да пуштите од снимките. Сега во Шутка ќе го е..т наркомани – вели во снимката Мијалков.

Поврзани новости