Ангелов: Ако мене ме прашувате, Чавков требаше порано да биде во притвор

by fokus 12:09
12:09

Генералот Стојанче Ангелов застана во одбрана на СДСМ, по упатените критики од Александар Пандов кон владејачката партија.

„Дали лицата кои направиле криминал, не треба да бидат изведени пред лицето на правдата?. Ако мене ме прашувате, Митко Чавков требаше порано да биде во притвор. Затоа што реалната опасност да избега е голема, ако се земат во предвид сите околности. Ние можеме да дебатираме што сакаме, но судот донел една објективна одлука“, истакна Ангелов.

- Advertisements -

Поврзани новости