Алими: Не ме интересира дали ќе има амнестија за 27 април, знам дека сум невин!

by fokus

Абдулфета Алими, еден од обвинетите за насилствата на 27-ми април минатата година во Собранието, по денешното рочиште истакна дека не се чувствува виновен.

Тој додаде дека делувал по наредба, а на прашањето дали очекува да биде амнестиран, тој рече:

„Не ме интересира амнестија, затоа што знам дека не сум виновен. Немам коментар“, кратко рече Алими.

Поврзани новости