„Ако умрам ил загинам, поп немој да викате…“

by lali 13:52
13:52

Инаку шала на страна, да немаш да платиш услуги од црквата, нема да те направат помалку верник. Имајте го тоа на ум. Да не ви тежи или да не ве притиска на совеста.