Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ќе расправа за МРТ

by Фокус

На денешната седница на Советот на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги со почеток во 14.00 часот, ќе се расправа за случувањата во МРТ.

Членот на Советот на Агенцијата предложен од ЗНМ, новинарот Зоран Фиданоски, минатата недела доставил писмен предлог до Агенцијата за дополнување на дневниот ред. Фидановски предлага Советот да расправа за случувањата околу МРТ.

Поврзани новости