Кои други наши политичари пееле јавно, освен Пешевски?

by Фокус

Прво, еве како Владимир Пешевски пееше во Штип:

Но, на митинг во 2008-та се има распеано и Радмила Шекеринска, кога заедно со Зоран Заев ја пееше химната:

Трендот политичарите да пејат го возобнови Стојанче Ангелов на митингот пред една недела пред МРТВ:

Но, сегашните градоначалници на Битола и на Кисела Вода, во дует пееја пред 20 години:

А кој може да го заборави Стевчо Јакимовски кога ја пееше „Не може нам нико ништа“

Во соседна Србија пак, со песната „Мијацка“ се прослави лидерот на СПС, Ивица Дачиќ:

За крај, ако сите горенаведени политичари се соберат заедно да отпејат една песна, знаеме кој политичар ќе им засвири:

А ако снимат спот за песната, во спотот ќе мора да глуми овој политичар:

 

Поврзани новости