20% попуст на „LEGO“ – Саемски попусти на книги до -60%

by Fokus

Саемот пристигна и кај нас!

https://www.literatura.mk/proizvodi/popusti

20% попуст на вашите омилени „LEGO“, плус саемски попусти на мноооогу добри наслови од издавачките куќи „Антолог“, „Арс Ламина“, „Три“, „Полица“ и „Сакам Книги“

Дојдете на саем во сите книжарници на „Литература.мк“ и онлајн преку https://www.literatura.mk/proizvodi/popusti

 

Поврзани новости