(Фото) Македонската армија и се заблагодари на Норвешка со знамето на Исланд

by Fokus

Во македонската Армија го згрешија знамето на Норвешка.

Во благодарноста на Фејсбук триесетина минути стоеше наместо норвешкото, знамето на Исланд.

„Моторните возила од Кралството Норвешка веќе се на својата крајна дестинација. По нивното распоредување, армиските единици ќе добијат поголема транспортната способност и мобилност”, напишаа од македонската Армија.

Поврзани новости