СЈО најави прес- конференција во 12 часот

by fokus

Специјалното јавно обвинителство (СЈО) за денеска најави прес -конференција во 12 часот.

Од обвинителството не откриваат дали на прес-конференцијата ќе објават нова истрага, ќе ја информираат јавноста за поднесено обвинение или ќе зборуваат за актуелните проблеми и пречки кои ги добиваат од Кривичниот суд.

Поврзани новости