(Галерија) Атмосфера од вечерашниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ

by lali

На вечерашниот народен собир на ВМРО-ДПМНЕ се собраа илјадници граѓани. Фотографот на Фокус, Томислав Георгиев, ви ја пренесува атмосферата од пред Собранието.

Поврзани новости