Галерија: СДСМ на масовен граѓански митинг во Скопје

Вечерва опозицискиот СДСМ го одржа централниот митинг во Скопје на само една недела пред предвремените парламентарни избори што ќе се одржат на 11 декември.

Томислав ГЕОРГИЕВ