Жените од СДСМ донираа облека и обувки на загрозени семејства

by Fokus 16:10
16:10

Форумот на жени на СДСМ во соработка со Црвен Крст  ја спроведоа  традиционалната хуманитарна акција „Дарувај од срце“.

Во акцијата се обезбедени топла облека, обувки, покривки… за социјално загрозените семејства и граѓани на кои им е тоа најпотребно во овие зимски денови.

- Advertising -

Поврзани новости