Заев: Зошто ВМРО-ДПМНЕ крие со колку пари и каков имот располага

by Фокус

ВМРО-ДПМНЕ намерно крие со колку пари и каков имот располага, зашто, како што велат Кирил Божиновски и Миле Јанакиески во еден од разговорите, би било лошо да се расчуе, рече лидерот на СДСМ Зоран Заев.

– Ние објавивме дека ВМРО-ДПМНЕ се стекнале со имот од 1,6 милиони евра до претседателските избори – рече Заев.

Поврзани новости