Заев: Ќе објавиме како „фамилијата“ го монтирала процесот против Љубе

by Фокус

Ќе слушнете за политички монтираното апсење и судење на Љубе Бошкоски, изјави Зоран Заев пред да го објави првиот од разговорите на денешната прес конференција.

– Ќе видите како пресудата се знаела уште пред да почне судскиот процес – рече Заев, додавајќи дека сите процеси во државата се диригирани од фамилијата на власт, односно на Никола Груевски и Сашо Мијалков.

Поврзани новости